Ledenfinanciering Cosun

Cosun biedt leden de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd geld bij de coöperatie vast te zetten tegen een aantrekkelijke rente. Deze spaarvorm is exclusief voor onze leden.

De eerste mogelijkheid voor deelname in 2017 is bij de eindafrekening van de bieten, geleverd in campagne 2016/2017. Leden die willen intekenen op de ledenfinanciering moeten het inschrijfformulier ingevuld insturen vóór 17 maart 2017. Dit inschrijfformulier, met een voorlopige specificatie van de eindafrekening, ontvangen alle leden in de derde week van februari aanstaande.
De tweede mogelijkheid is voor leden die in aanmerking komen voor een UB-uitkering. Zij krijgen daarvan bericht half maart 2017 plus een intekenformulier om desgewenst een deel van deze uitkering vast te zetten op een deposito bij Cosun.
Tot slot bestaat er de mogelijkheid om bij afloop van de gekozen looptijd het af te lossen bedrag aan te wenden voor een nieuwe lening.

Rentevergoeding
We bieden een aantrekkelijke rente die hoger is naarmate het geld langer wordt vastgezet.
De lening is achtergesteld waardoor Cosun een hogere rente kan bieden dan de banken voor een spaardeposito met vergelijkbare looptijd.
Voor deposito’s die worden afgesloten in 2017 gelden de volgende rentevergoedingen per jaar:

Looptijd in jaren    Rente in %
                2               2,00
                3               2,15
                4               2,35
                5               2,60

Vragen
Kijk op veelgestelde vragen/antwoorden. Staat uw vraag en het antwoord daarop er niet bij, stuur dan een e-mail aan: ledenfinanciering@cosun.com